Log Out

Paleta Usluga

Novo za Pravne osobe

Poklon bonovi za vaše najmilije, kao i za vaše zaposlenike od sada i preko računa. za dogovor koristite naš email ili preko naše stranice. opis plaćanja izabrani paket masaža ili odabrane masaže.

Račun otvoren kod Zagrebačke banke

HR0923600001102814548

U ponudi je više različitih masaža. Parcijalne masaže, Klasična masaža, Aromaterapijska masaža, Stress relief aromaterapija, Immunity boost aromaterapija i Raindrop masaža

Raindrop masaža

U raindrop tretmanima koriste se eterična ulja koja djeluju balansirajuće, antibakterijski, antivirusno, spazmolitično, analgetično i poticajno na cirkulaciju. Odabrane kombinacije eteričnih ulja koja se koriste u ovoj tehnici jačaju fizičko tijelo, djeluju opuštajuće na mišiće uz kralježnicu, a to rezultira spontanim vraćanjem kralježnice u ispravan položaj. Raindrop masaža se preporučuje kod svih bolesti kralježnice, prevencije nastanka prehlada i gripa, stresa, nesanice, nervoze, smanjenog imuniteta, kroničnog umora i depresija. Ono što donosi zapanjujuće rezultate je nježno djelovanje eteričnih ulja , pa nije ni čudo što ovu tehniku neki zovu: «kiropraktičar iz bočice».

women 5

Parcijalne Masaže

Ciljana masažna tehnika kojom se posebnim dijelovima tijela, koji ne funkcioniraju ispravno zbog negativnih utjecaja kao što su stres, kontuzije ili bolovi, posvećuje intenzivnija pažnja.

women 1

Aromoterapijska Masaža

Masaža prirodnim, nerafiniranim, hladno prešanim biljnim uljima u koja dodajemo eterična ulja aromaterapijske kvalitete.

man 1

Klasična Masaža

Osnovna metoda masaže u edukaciji masažnih tehnika. Ova tehnika donosi neizmjeran osjećaj zadovoljstva i opuštenosti, a kroz svoje pozitivne učinke pomlađuje tijelo.

unnamed

Stress Relief Aromaterapija

Antistresna masaža ublažava stres i njegove učinke. Opušta mišiće a posebno živčani sustav. Cilj je opustiti ukočenost mišića i olakšati osobu fizički i duhovno. Posebna antistres ulja pomažu u uklanjanju napetosti mišića.

image-asset

Immunity boost aromaterapija

Pored ublažavanja stresa, što može uzrokovati više bolesti nego kod ljudi koji imaju manje stresa, redovita masaža može povećati citotoksični kapacitet imunološkog sustava (tjelesne „ubojice“) i smanjiti T-stanice. To poboljšava funkcioniranje imunološkog sustava u cijelom tijelu.

Cjenik

Roll On Oils

2020 collection

Imajte uz sebe uvijek svoj roller. Bilo da Vas zaboli glava, vrat, ne možete disati, osjećate tjeskobu, naši rolleri izrađeni od vrhunskih esencijalnih ulja će Vam pomoći. U ponudi su:

relax relief
anxiety relief
muscle relief
immunoboost

Praktični, bočice su nepropusne, u više boja, i sa prekrasnom ambalažom idealni poklon članu familije, voljenoj osobi, poslovnom partneru.

Nazovite sa daljne informacije!

Hurry Up!

20% OFF everything!
don't miss out!

Days
Hours
Minutes
Seconds

our christmas
sale is on

VAŠA PRIJAVA

Prijava klijenata. Upoznajte sve naše akcije!

Ovdje i sada odmah možete se pretplatiti besplatno na našu stranicu i time zaslužiti pravo na vaše benificije.

PRIJAVITE SE BESPLATNO!

Samo nam recite gdje da pošaljemo naše odgovore, pročitamo vaše primjedbe i vaše želje!

Ako masažu želite kupiti brže i za manje novaca, vaša pretplata će upravo to omogučiti.

Evo što ćete otkriti:

#1 Ušteda vremena i novca....

Pristup Bselect paketima i ostalim paketima masaže po izuzetno povoljnim uvjetima...

Rijetko poznato i znano...

Nije sve u novcu, ima nešto i ukvaliteti usluga, prijaznosti, ugodnom prostoru...

nešto na što se ne gleda često...

Zašto ne bi imali osigurane vaše masaže unaprijed, dogovorene termine, kontrolirajte svoje vrijeme...

THE CHEAPEST & EASIEST...

Naslov je namjerno na engleskom.Sve objašnjava...

Mišljenja Klijenata

MJESTO ZA VAŠE PRIJEDLOGE!

PRIJAVITE SE BESPLATNO!

Jednostavno recite na koju adresu da Vam se javimo!